O Marathonu

O Zumba Marathonu

Već nakon prve godine, a sada je to prije osam godina organiziran je prvi 1. Zumba Split Marathon povodom Dana žena na rivi. Kako se radi o datumu u ožujku – 8.3. (ili njemu najbliža nedjelja), to je prvi događaj na splitskoj Rivi nakon duge zimske stanke te uz sunčano vrijeme okupi svaki puta gotovo krcatu Rivu, što vježbača što promatrača. Svi mogu sudjelovati, a prošlih godina posebno su bili organizirani autobusi iz BiH i Zadra, jer je vježbačima u susjednim gradovima atraktivno doći i vježbati na Rivu i uz more. Posebna je prilika da upravo na Dan žena pozovemo na vježbanje one koji su nam najdraži – bake, mame, djevojke i djecu, jer ovo je događaj za sve generacije kroz koji promoviramo zdrav život jer želimo da su nam upravo one što dulje žive i zdrave i voljene.

Svake godine predstavi se i određena humanitarna akcija u suradnji sa udrugama (Leukemija i limfomi, Županijska liga protiv raka itd.)

U budućnosti želimo više uložiti u marketing kako bi još više ljudi došlo ciljano zbog ovoga u Split, pogotovo što je datum van sezone i svaki gost je bitan te je prilika da se dodatno marketinški i iskoristi.

Vizija onoga što želimo postići je Rimini Welness na kojem su tisuće vježbača iz cijelog svijeta, a upravo na ovom videu na slijedećem linku je na pozornici i cijela naša ekipa Zumba Split instruktora uz osnivača Zumba Fitnessa Beta Pereza: https://youtu.be/wfKKdru7uRc

Videa sa prošlih godina pogledajte na linku: https://bit.ly/3aIQQ6J

Fotografije pogledajte u Facebook albumima: https://bit.ly/3umnXoA

Naša Facebook stranica: www.facebook.com/ZumbaSplit

Naš Instagram: www.instagram.com/zumba.split

Naša web stranica: www.zumbasplit.com