Skidaj kalorije i prije nego ti dođu – vježbaj na gratis Božićnom Zumba fitness treningu!

Skidaj kalorije i prije nego ti dođu – vježbaj na gratis Božićnom Zumba fitness treningu!

04/01/2018

Ove nedjelje 17.12.2017 od 20h u Centru plesa Split ŠC Gripe održati će se Božićni Zumba fitness trening. Ulaz je besplatan, pa pozovite i prijateljice!


Za sve detalje pogledajte
link na Facebook event.

Ako vam je teretana dosadna, aerobik postao monoton, volite latino ritmove a za salsu nemate partnera;
Krenite na ZUMBA fitness – svjetsku atrakciju koja spaja ples i vježbanje uz latino ritmove cumbie, reggaetona, sambe, trbušnog plesa, rock’n’roll, tanga, salse, merengue, cebradite…

Zumba Fitness djeluje na sve skupine mišića. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura, ruke, ramena, leđa, prsa te se u prosjeku potroši na jednom treningu od 500-1000 kalorija ovisno o intenzitetu praćenja treninga samog vježbača.

Zumba fitness u Splitu možete trenirati i kombinirati na četiri lokacije: u dvoranama Centra plesa ŠC Gripe, Carpe Diem u Vukovarskoj, Guliver energiji u Solinu te u Podstrani u dvorani fitness centra TopTen.

Osim u dvoranama vježbati i plesati Zumbu možete i kroz animacije na salsa-zumba partijima koji se organiziraju u Centru plesa ŠC Gripe, beach partiji na Bačvicama, splitskoj Rivi, na dočeku Plesne Nove godine na Voćnom trgu te otvorenju Splitskog Krnjevala….

Prvi sat je besplatan, a raspored svih grupa, broj slobodnih mjesta po grupama te prijavu i rezervaciju mjesta u novim grupama potražite linku.

Pogledajte video sa Zumba marathona na splitskoj Rivi i saznajte više o Zumba fitnessu na linku.

Iskoristite i blagdanski popust – pozovite prijateljicu i oboje ostvarujete 50% popusta na prvi mjesec za Zumba fitness ili bilo koji drugi ples za početnike u Centru plesa.