novosti

8. Zumba Split Marathon 2023

 

Nakon dvogodišnje covid pauze, napokon je došlo vrijeme za ovaj već tradicionalni Zumba fitness trening na splitskoj Rivi.

Ideja je jednostavna – obući trenirku, najudobniju obuću, ponijeti mali ručnik i bocu vode, pozvati prijateljice i doći na splitsku Rivu u nedjelju 12.3.2023. točno u podne.

Niti plesno niti aerobic predznanje nije potrebno jer na Rivi će vas čekati domaći i gostujući Zumba fitness instruktori uz koje ćete lagano kroz plesne korake i ritam latino glazbe provesti nedjeljno podne a da ni ne primjećujete da je sve to pomno osmišljeni aerobni trening.

Iako je Zumba fitness trening namjenjen i jednako koristan i ženama i muškarcima svih generacija, većinom treniraju žene te je upravo Dan žena idealna prilika za pokloniti našim najdražim djevojkama, ženama, mamama, bakama, prijateljicama ono najvažnije: ZDRAVLJE – koje ne košta ništa onima koji ga imaju, pa čuvajmo ga i trenirajmo zajedno!

Ove godine je već 13g od kada je ekipa Centra plesa po prvi puta počela vježbati i plesati po Zumba fitness programu u Splitu, Trogiru, Solinu i Kaštelima te 23g od kada je Zumba fitness utemeljen u Kolumbiji.

Za sve sudionike pripremljen je i mali znak pažnje ali i besplatni Zumba fitness treninzi na lokacijama Centra plesa u Splitu (Pazdigrad – Žnjan) i Trogiru. Potrebno je samo poslati prijavu na WhatsApp: +385 98 330 260 kako bi se odabrao termin grupe i izbjegle gužve.

Datum: NEDJELJA 12.3. 12h – 13.30h

Lokacija: sredina splitske Rive.

Vremenska prognoza: idealno!

Instruktorice: naše domaće Jasna i Polina uz posebne goste:

Jasna Vidović / Zumba Split / Centar plesa

Polina Mytko / Zumba Split / Centar plesa

Meri Tičić de Los Santos / ZADAR

Enmanuel de Los Santos / DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Zumba fitness DJ: Dj Daddy Cool

Za sve dodatne informacije slobodno posjetite službenu web stranicu i WhatsApp broj:

www.zumbasplit.com

WhatsApp: +385 98 330 260

 

 

Podijeli
Tweet
WhatsApp

Zadnje vijesti