Đir je opet na Jadrana! Svaki dan nakon kupanja od 20 do 24 sata uz zalazak sunca – after beach party

01/07/2020

Petak DJ Johnny I. Deep House Session, Subota DJ Pajo i Studio 54, Nedjelja DJ Jhesus salsa party

Nakon odličnog otvorenja kupališne sezone Jadran Beach Bar nastavlja s after beach partijima i ovaj vikend. Raznoliko i za sve generacije ponešto nudi se od 20 sati odmah nakon kupanja pa sve do ponoći.

Vikend otvara u petak, 3. srpnja, u 20 sati DJ Johnny I. s Deep House  obradama najnovijih hitova. Poznat je splitskoj publici po čestim nastupima u Centrala, a po prvi puta će u Jadrana testirati svoje nove setove uz zalazak sunca. Za potpuni deep chill ugođaj Jadran beach bar u suradnji sa SKY restoranom poslužit će za degustaciju i ručno rađene deserte u čašicama uz svaku naručenu bocu omiljenog pića. Detaljnije na linku.

U subotu, 4. srpnja, se vraćaju na Studio 54 u kojem je stilu već prošli vikend otvorio sezonu DJ Daddy Cool. Ove subote svoj repertoar će predstaviti poznati splitski plesač i DJ – DJ Pajo. Vraća se u vremena zlatnih hitova sve s početkom od 20 sati, pa kroz zalazak sunca program traje do ponoći. Idealan izlazak za sve posjetitelje splitskih zabava Balinjera, Lude 80, Radio Luksemburg, Baterija, Kazetofon… Detaljnije na linku.

U nedjelju, 5. srpnja, od 20 do 24 sata Jadran se pretvara u plesni podij u latino ritmovima: salsa, bachata, reggaeton i kizomba.  DJ Jhesus je i salsa instruktor te će tijekom večeri pokazati korake da se i neplesači mogu pridružiti. Obavezne su maske za sve plesače. Prostrana terasa zadovoljava sve uvjete distance i slobodno se može opustiti uz obaveznu dezinfekciju na ulazu, i naravno, na šanku. Detaljnije na linku.

Široka lepeza popularnih ginova i koktela, te akcije na boce omiljenih pića pomoći će da stvarno chillate u najljepšem Sunset Chillu na Jadranu.

Broj za rezervacije za oba dana: 099 470 2800 – Vojo

 

Preuzeto sa: https://dalmatinskiportal.hr/