O Zumba Split Marathonu 

Već nakon prve godine, a sada je to prije osam godina organiziran je prvi 1. Zumba Split Marathon  povodom Dana žena na rivi. Kako se radi o datumu u ožujku – 8.3. (ili njemu najbliža nedjelja), to je prvi  događaj na splitskoj Rivi nakon duge zimske stanke te uz sunčano vrijeme okupi svaki puta gotovo krcatu  Rivu, što vježbača što promatrača. Svi mogu sudjelovati, a prošlih godina posebno su bili organizirani  autobusi iz BiH i Zadra, jer je vježbačima u susjednim gradovima atraktivno doći i vježbati na Rivu i uz more.  Posebna je prilika da upravo na Dan žena pozovemo na vježbanje one koji su nam najdraži – bake, mame,  djevojke i djecu, jer ovo je događaj za sve generacije kroz koji promoviramo zdrav život jer želimo da su  nam upravo one što dulje žive i zdrave i voljene.  
Svake godine predstavi se i određena humanitarna akcija u suradnji sa udrugama (Leukemija i limfomi,  Županijska liga protiv raka itd) 
U budućnosti želimo više uložiti u marketing kako bi još više ljudi došlo ciljano zbog ovoga u Split, pogotovo  što je datum van sezone i svaki gost je bitan te je prilika da se dodatno marketinški i iskoristi. 
Vizija onoga što želimo postići je Rimini Welness na kojem su tisuće vježbača iz cijelog svijeta, a upravo na  ovom videu na slijedećem linku je na pozornici i cijela naša ekipa Zumba Split instruktora uz osnivača  Zumba Fitnessa Beta Pereza: https://youtu.be/wfKKdru7uRc 
Videa sa prošlih godina pogledajte na linku: https://bit.ly/3aIQQ6J 
Fotografije pogledajte u Facebook albumima: https://bit.ly/3umnXoA 
Naša Facebook stranica: www.facebook.com/ZumbaSplit 
Naš Instagram: www.instagram.com/zumba.split 
Naša web stranica: www.zumbasplit.com