UPISI NA ZUMBU 2019./2020.

13/09/2019

Teretana vam je dosadna, aerobik postao monoton, a trčanje u krug postalo zamorno? Krenite na ZUMBA fitness!

Zumba je fitness program prikladan za sve dobne skupine, neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu.

Zumba® je svjetski priznat program vježbanja čije su blagodati i rezulate primijetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Zumba je plesni aerobik s latino ritmovima. Kombinirajući brze i spore vruće latinoameričke ritmove sa popularnom glazbom različitih žanrova te koristeći se jednostavnim i zavodljivim plesnim koracima
ZUMBA® vas na zabavan način vodi kroz dinamičan intervalni trening kojim ćete pozitivno utjecati na:
kardiovaskularni sustav,
kardiorespiratorni sustav,
smanjenje potkožnog masnog tkiva,
jačanje muskulature,
raspoloženje.

Zumba Fitness djeluje na sve skupine mišića. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura , ruke, ramena, leđa, prsa.

Osnovni plesovi koji se najčešće komponiraju u sat ZUMBE su: merengue, salsa, reggaeton, cumbia ali i tango, bachata, calypso, belly dancing, hip-hop, rock&roll, twist itd.

Atmosfera na treningu zumbe je tako vesela i zabavna, čak i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi, ili nikad nisu plesali jer misle da nemaju ritma. Svima njima zumba ruši barijere i s vremenom koraci dolaze sami od sebe

Zumba nije samo ples. Zumba nije samo vježba. Zumba nije samo party. To je sve odjednom! Zaplešite i izgradite svoje tjelo kroz dobru zabavu!

Princip je jednostavan: zabavom do rezultata! Pridružite nam se!

Nova lokacija na Splitu 3, Ruđera Boškovića 20 (ulaz iz caffe bar Teatar)

Broj slobodnih mjesta u grupi provjerite na tel: 098330260 ili online: www.zumbasplit.com

Termini kreću od 15.09.!

Termini:

Split3,Ruđera Boškovića 20: PON, SRI, PET 18.30h

Split3,Ruđera Boškovića 20: PON, SRI, PET 19.30h

Split3,Ruđera Boškovića 20: PON, SRI, PET 20.30h

Split3,Ruđera Boškovića 20: UTO, ČET, SUB 18.00h

Split3,Ruđera Boškovića 20: UTO, ČET, SUB 20.00h

Split3,Ruđera Boškovića 20: UTO, ČET 21.00h

ZUMBA PODSTRANA: UTO, ČET 20:30h

SOLIN GULIVER: UTO, ČET 17.00h

F1 TROGIR: UTO,ČET 17.30h

F1 TROGIR: UTO, ČET 20.30h

POSEBNA PONUDA:

ZUMBA+PLESNI VRTIĆ: – UTO, ČET 18:00h

Instruktori:

STELLA ZABOŠ – Od djetinjstva se bavi sportom. Iskušala se u mnogo njih tijekom svog osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, od koji se ističu atletika, koju je aktivno trenirala 4 godine, te karate koji je trenirala 6 godina.Počela je plesati reggaeton 2009. godine kod instruktorice Ivane Ramadže, a potom salsu kod instruktora Jakova Krželja. 2016.licencira se za Zumba® intruktoricu i aktivno vodi Zumba treninge.

ALMA MIMICA – Argentinski tango igra posebnu i značajnu ulogu u njenom životu. Kao akademska glazbenica poseban značaj pridaje muzikalnosti kao neizostavnom dijelu plesa. 2017.licencira se za Zumba® intruktoricu i aktivno vodi Zumba treninge.

POLINA MYTKO – Rođena je u Sankt Peterburgu, a prvo plesno iskustvo stječe u Minsku (Bjelorusija). Kao dijete je trenirala latinoameričke i suvremene plesove i pohađala satove klasične koreografije. Sa 14 godina se zaljubljuje u orijentalni ples, pohađa plesni tečaj u plesnoj školi Farangiz u Minsku, kao i grupne i privatne satove kod različitih učiteljica. Osim klasičnog orijentalnog plesa bavi se American Tribal Style i Tribal Fusion. Nakon preseljenja u Hrvatsku licencirala se za Zumba® intruktoricu i aktivno vodi Zum